Visum Turkije

Online aanvragen / betalen

 

 
Voor 20:00 besteld? vandaag geleverd!

  • Het visum is 180 dagen geldig
  • Kosten van e-visum bedragen € 24,95 per persoon
  • Online betalen met  iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Visum Turkije

Online het visum voor Turkije regelen is een van de makkelijkste visum aanvragen op dit moment. In Turkije kennen ze namelijk het zgn. e-visum. Een visum welke volledig online aangevraagd kan worden en binnen 24 uur geregeld kan worden. Ideaal voor als u last minute een vakantie naar Turkije heeft geboekt en nog even snel alles moet regelen. De kosten voor een visum Turkije zijn daarbij bijzonder netjes, want we kunnen u een visum voor Turkije aanbieden voor 24,95. Let op dat u een visum voor Turkije echt van tevoren online regelt, want als u in het vliegtuig stapt en ter plaatse nog een visum wilt regelen dan staat u voor een dichte deur. Het visum voor Turkije moet u namelijk vooraf geregeld hebben.

Vraag hier uw e-visum Turkije nu aan <<======

Hoe vraag je het visum Turkije aan?

De aanvraag procedure voor een visum Turkije is betrekkelijk eenvoudig. Via bijgaande link komt u rechtstreeks bij E-visums.nl terecht waar u online een aantal gegevens moet invullen en de rest regelen hun. Het voordeel is dat u met Mister Cash of iDeal kunt betalen en dat het een volledig online proces is. Geen gedoe met het opsturen van paspoorten en/of pasfoto’s aanleveren. Nee hoor, bij een visum voor Turkije bent u met 5 minuten ook echt klaar, de rest word voor u geregeld en nog snel ook. Met het e-visum heeft u namelijk binnen 24 uur uw visum in uw mailbox. Het is zelfs mogelijk om met spoed een visum te bestellen voor een meerprijs van 5,-. Hiermee heeft u met 15 minuten uw visum geregeld. Kortom een visum voor Turkije is tegenwoordig snel geregeld voor mensen met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Vereiste visum Turkije

  • Geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig)
  • Een correct ingevuld online aanvraagformulier

Wat houd het toeristenvisum Turkije in?

Een visum Turkije is niets anders een bewijs dat je het land in mag komen. Op het moment dat de aanvraag ingediend word, word uw naam door een systeem van de Turkse overheid gehaald om te kijken of u aan de voorwaarden van toegang tot het land voldoet. Is het visum eenmaal toegekend dan mag u Turkije onbeperkt in en uit gaan. Met een geldigheid van 180 dagen is het visum te gebruiken en u mag in totaliteit niet meer dan 90 dagen in Turkije verblijven met dit toeristenvisum. Eventuele verlengingen zijn mogelijk, alleen dit moet u dan wel zelf via de Turkse ambassade regelen. Verder heeft u bij aankomst in Turkije een paspoort nodig welke nog minimaal 6 maanden geldig is.

Een visum aanvraag voor Turkije is hiermee simpel en eenvoudig geregeld. Of u nu op vakantie naar Turkije gaat of op bezoek, met een paar klikken heeft u een visum welke 180 dagen geldig is. Er is sprake van en nieuw verdrag tussen Europa en Turkije die het visum helemaal overbodig gaat maken, maar dit gaat naar alle waarschijnlijkheid nog wel een aantal maanden/jaren duren door de politieke onrust. Turkije is in ieder geval nog prima aan te raden als heerlijk vakantieland met vele bijzondere bezienswaardigheden en prachtige resorts. Als u wilt genieten van rust en luxe en niet te vergeten de heerlijke zomerse temperaturen aan de Middellandse zee, dan is het een dikke prima als vakantieland.

Veelgestelde vragen e-visum Turkije

De aanvraag voor een visum Turkije is tegenwoordig super simpel online te regelen, en als u een creditcard heeft kunt u dit zelfs rechtstreeks regelen bij de Turkse Ambassade online. Als u een visum via e-visums regelt dan weet u dat u met iDeal of Mister Cash kunt betalen en kunt u de gegevens eenvoudig online via hun formulier invullen. Toch zijn er regelmatig terugkomende vragen welke we hieronder zo goed mogelijk voor u proberen te beantwoorden.

Is een visum verplicht?

Zonder visum komt u het land niet binnen en deze dient u van tevoren ook echt geregeld te hebben. Als u aankomt in Turkije en u heeft geen visum geregeld is de kans zelfs aanwezig dat u op de eerste vlucht teruggezet word.

Wat houd de spoed procedure in?

Aangezien het systeem van de Turkse overheid volledig geautomatiseerd is kan e-visums uw visum binnen 15 minuten geregeld krijgen mocht dit nodig zijn. Dit is echter geen 100% betrouwbare graadmeter, want als er een computersysteem tijdelijk niet beschikbaar is heeft u alsnog niets. Tevens kan het zijn dat de aanvraag voor uw visum geweigerd word, dus ons advies is om toch minimaal 2 weken van tevoren uw visum aan te vragen.

De kosten zijn een stuk hoger dan rechtstreeks bij de Turkse Ambassade, hoe kan dit?

Het is een service welke e-visums u aanbied. De kosten zijn dan ook opgedeeld in de kosten van het visum zelf, en het gemak dat u met Mister Cash of iDeal eenvoudig online in het Nederlands alles kunt regelen.

Maakt het uit hoe ik Turkije in kom voor de geldigheid van het e-visum Turkije?

Dit maakt niet uit. Het e-visum geeft u recht om Turkije binnen te komen per boot, vliegtuig, auto of lopend. Het enige wat u naast het e-visum nodig heeft is natuurlijk nog een geldig paspoort.

Vraag hier uw e-visum Turkije nu aan <<======