Een heerlijk verre vakantie naar Canada geboekt? Het is een land aan de andere kant van de Atlantische oceaan welke vooral bekend is om zijn prachtige omgevingen. Canada is een bijzonder groot land in Noord-Amerika en een ideale vakantiebestemming voor de natuurliefhebbers. Voor degene die op zoek zijn naar een zonvakantie is het hier te koud, met in de zomer temperaturen rond de 20 graden, en in de winter is de temperatuur rond de -30 graden. We raden u dan ook aan om een vakantie naar Canada te boeken in de zomer periode, aangezien u tijdens de winter periode alleen maar grote sneeuwvlaktes ziet en het te koud is om er fatsoenlijk op uit te gaan. Canada is ook een land wat op een een of andere manier een soort rust uitstraalt. Je hebt een aantal grote steden welke ideaal zijn om even lekker te shoppen en wat cultuur op te snuiven, maar zeker als u een rondreis door Canada gaat maken komt u erachter dat het een uitgestrekt land is waar u zomaar uren kunt rijden zonder een dorpje of stad tegen te komen. Door de uitgestrekte gebieden vind u dan ook prachtige omgevingen waar de natuurliefhebber dan ook helemaal tot rust kan komen en kan genieten. Via ons kunt u nu ook eenvoudig een visum voor Canada aanvragen, het zgn. ETA visum Canada. Deze heeft u namelijk nodig om het land Canada naar binnen te mogen, hieronder leest u het hoe en waarom over het ETA Canada.

Vraag hier uw ETA Canada online aan <<==

Visum / ETA Canada aanvragen

Naast een geldig paspoort welke minimaal 6 maanden geldig moet zijn bij binnenkomst in Canada heeft u dus ook een visum nodig. Dit noemen ze net zoals het visum Amerika net wat anders, namelijk de eTA. Dit staat voor electronic Travel Authorisation en is bedoeld voor de toerist. Een ETA kunt u nu eenvoudig online regelen via e-visums voor maar 19,95 per persoon en is maar liefst 5 jaar geldig (tenzij uw paspoort voortijdig verloopt, dan dient u de eTA Canada weer opnieuw aan te vragen). Er zit geen vaste verblijf periode aan de eTA vast, dit word namelijk pas bepaald op het moment dat u Canada inkomt per vliegtuig door de douane. De standaard verblijf tijd word vaak op 6 maanden gezet op het moment dat u Canada binnenkomt, zodat u tijdens uw vakantie zich niet druk hoeft te maken over de terugvlucht. Veel mensen kiezen voor het land Canada om vakantie te vieren en met de auto of camper rond te gaan trekken, en met de komst van de ETA Canada hoeft u zich niet druk te maken om een visum wat maar maximaal 30 dagen geldig is. U kunt uw visum voor Canada nu eenvoudig volledig online regelen en normaal gesproken heeft u binnen 72 uur uw ETA Canada binnen.

Vereiste visum Canada

  • Een paspoort wat bij aankomst minimaal 6 maanden geldig is (Een eTA Canada kan 5 jaar geldig zijn i.c.m. hetzelfde paspoort, bij paspoort wissel heeft u weer een nieuwe ETA nodig).

Dat is hem eigenlijk al, u moet online een aanvraagformulier invullen en vervolgens het bedrag overmaken via MisterCash, iDeal of een overboeking (let op hier kan 2 dagen overheen gaan voordat de betaling binnen is). Normaal gesproken zal u uw visum dan ook binnen 72 uur in uw mailbox hebben. We zijn hier natuurlijk wel afhankelijk van de Canadese overheid aangezien die van tijd tot tijd ook wel eens bepaalde aanvragen handmatig gaan keuren. Hierdoor raden we u nog steeds aan om een ETA Canada zo ruim mogelijk van tevoren aan te vragen, aangezien deze toch 5 jaar geldig is hoeft u zich hierover niet druk te maken.

Vraag hier uw ETA Canada online aan <<==

Meest gestelde vragen ETA aanvraag

Omdat we regelmatig toch diverse vragen over het Canadese visum binnen krijgen hebben we deze hieronder voor u op een rijtje gezet. Mocht u nog een vraag hebben over het aanvragen van een visum voor Canada, dan is de kans groot dat uw vraag hieronder al beantwoord word.

Moet ik een ETA vooraf aanvragen, of kan dit ook nog bij aankomst?

U moet uw ETA van tevoren geregeld hebben. De vliegmaatschappijen mogen u zelfs niet meenemen naar Canada op het moment dat u geen geldige ETA heeft.

Heb ik ook een ETA nodig om van Amerika naar Canada te reizen?

U heeft alleen een ETA Canada nodig als u met het vliegtuig binnenkomt in Canada. Per boot, auto of lopend heeft u geen ETA nodig.

Mijn visum aanvraag is afgewezen.. wat nu?

Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig via iDeal, MisterCash of een overboeking uw visum kunt aanvragen bij de Canadese overheid. De beoordeling van een visum aanvraag ligt echter volledig in handen bij de Canadese overheid, mocht een visum aanvraag geweigerd worden dan verzoeken we u ook om rechtstreeks met de Canadese ambassade contact op te nemen.