Visum / ETA Sri Lanka

Online aanvragen / betalen

 

 
Voor 20:00 besteld? vandaag geleverd!

  • Het ETA / Visum is 90 dagen geldig
  • Kosten van ETA / e-visum Sri Lanka bedragen € 49,95 per persoon
  • Online betalen met  iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Visum sri lanka

Een visum Sri Lanka aanvragen kan tegenwoordig volledig digitaal. Het land Sri Lanka is van oorsprong een bekend vakantieoord onder vele Nederlanders en Belgen. Het ligt op zo’n 11 uur vliegen vanaf Brussel en met een tropisch klimaat is het een heerlijk land om uw vakantie te vieren. De bewoners spreken over het algemeen goed Engels en u kunt hier prachtige vakantie bezienswaardigheden bezoeken. Tevens staat het land erom bekend dat het prachtige resorts heeft en vele leuke activiteiten. Echter om Sri Lanka binnen te komen heeft u naast een geldig paspoort ook een visum nodig. Het visum voor Sri Lanka word ook wel ETA genoemd. U kunt eenvoudig online via e-visums uw ETA Sri Lanka aanvragen voor 49,95 per persoon. U krijgt hiervoor een toeristenvisum welke 180 dagen geldig is en u 2 keer toegang geeft tot het land voor maximaal 30 dagen.

Vraag hier uw e-visum Sri Lanka nu aan <<======

Het aanvragen van de ETA Sri Lanka

De aanvraagprocedure van het visum voor Sri Lanka is tegenwoordig volledig digitaal en kan daarom ook snel geregeld zijn. De gemiddelde aanvraag ligt op werkdagen zo rond de 4 uur tussen het aanvragen en de levering van het visum. Let op dat af en toe de wachttijden wel wat langer kunnen duren door handmatige controles. Omdat de aanvraag procedure volledig digitaal is, kunt u alles makkelijk van tevoren regelen. En natuurlijk snel, zeker als u een last minute naar dit prachtige land wil boeken heeft dit zo z’n voordelen. Via e-visums.nl kunt u de kosten van het visum eenvoudig overmaken met iDeal, overboeking of Mister Cash. Geen gedoe met creditcard, maar gewoon betalen zoals je gewend bent. Tevens bieden ze het aanvraagformulier voor de ETA Sri Lanka aan in het Nederlands waardoor het een stuk eenvoudig is voor de meeste mensen.

Vereisten visum aanvraag Sri Lanka

  • Paspoort dient bij aankomst in het land nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
  • U moet de beschikking hebben over een retourticket of doorvlucht.
  • U moet uw ETA aanvraag al gedaan hebben voordat u in Sri Lanka bent
  • Het e-visum moet uitgeprint meegenomen te worden
  • U moet de beschikking hebben over voldoende geld voor uw verblijf in het land.

De ETA Sri Lanka is alleen geldig als toeristenvisum, als u op zoek bent naar een zakelijk visum dient u contact op te nemen met de Ambassade van Sri Lanka. Ook als u langer in het land wilt verblijven als toerist is het handig om dit van tevoren bij de ambassade te regelen, want als u eenmaal in het land bent is er vaak minder mogelijk. De geldigheid van het visum is 180 dagen vanaf het moment dat deze uitgegeven word en geeft u 2x toegang binnen deze periode tot het land. Let op als u voor de 2e keer Sri Lanka binnen gaat dat u dit binnen 30 dagen doet na de eerste keer dat u het land binnenkwam.

Meest gestelde vragen over de ETA Sri Lanka

Over de procedure en de geldigheid van de ETA komen er bij ons regelmatig vragen binnen. De meest gestelde vragen over het visum hebben we hieronder voor u verzameld met daarbij ons antwoord. Mocht u nog vragen hebben dan is de kans groot dat het antwoord hier ook tussen staat.

Kan ik mijn telefoon gebruiken voor het e-visum?

Nee, u dient het e-visum echt uitgeprint mee te nemen en hier zijn geen uitzonderingen op. Wie weet dat dit in de toekomst nog gaat veranderen, maar voor nu moet deze uitgeprint zijn.

Vraag hier uw e-visum Sri Lanka nu aan <<======