Visum Egyte aanvragen

Visum Egypte voor 23:00 besteld, vandáág geregeld

 • Altijd binnen 24 uur geleverd
 • Kosten van een visum voor Egypte bedragen € 59,95 per persoon
 • Online betalen met  iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Visum egypte

Het land Egypte is een ideaal vakantieland en weer onverminderd populair. Egypte staat namelijk bekend om zijn heerlijke temperaturen, prachtige resorts en lage prijzen. U kunt praktisch het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie in dit prachtige land. Om toegang te krijgen tot het land Egypte heeft u naast een geldig paspoort ook een visum nodig! Een visum Egypte regelt u nu eenvoudig online. Geen gedoe meer met lange wachtrijen op het vliegveld bij aankomst, maar meteen naar de douane met uw geldige paspoort en een geldig visum. Ideaal om het vooraf te regelen! U ziet meteen wat de kosten voor een visum zijn, iets wat veel mensen bij het boeken van een vakantie wel eens vergeten om rekening mee te houden. De kosten van een visum Egypte zijn namelijk 59.95 per persoon. Deze kunt u eenvoudig via Ideal of Mister Cash betalen, en u heeft uw visum binnen een paar werkdagen thuis.

Hoe vraag je het visum Egypte aan?

Het regelen van een visum Egypte is met 5 minuten gedaan. U kunt namelijk via het online aanvraagformulier al uw gegevens invullen welke nodig zijn voor het aanvragen van een visum. Het enige wat we hiernaast nog nodig hebben is een kopie van uw e-ticket en/of vluchtschema en 2 pasfoto’s. Daarnaast hebben we ook tijdelijk uw paspoort nodig om het visum voor u aan te vragen. Omdat we uw paspoort nodig hebben is de doorlooptijd zo’n 5 werkdagen ervan uit gaand dat u natuurlijk uw paspoort meteen opstuurt bij het aanvragen van het visum Egypte.

De normale gang van zaken is dat tussen de aanvraag van het visum en het daadwerkelijk in bezig zijn van het visum zo’n 6 a 7 werkdagen is. Hierbij gaan we dan wel uit van het feit dat u niets op uw kerfstof hebt staan wat een visum Egypte in de weg zit en u uw informatie kloppend heeft ingevuld.

Vereisten Toeristenvisum Egypte

 • 2 pasfoto’s
 • Kopie e-ticket of uw vluchtschema
 • Ingevuld online formulier
 • Een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig)

Vereisten Werkvisum Egypte

 • 2 pasfoto’s
 • Ingevuld online formulier
 • Een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig)
 • Garantiebrief werkgever

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor u beantwoord die we in de loop der tijd hebben binnen gekregen bij het aanvragen van een visum voor Egypte.

1. Moet ik mijn paspoort echt opsturen of voldoet een kopie ook?

Wij hebben uw paspoort echt nodig om de aanvraag voor het Visum Egypte in behandeling te kunnen nemen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw aanvraag voor het visum bij de Ambassade word geregeld, hiervoor hebben we uw geldige paspoort nodig. Uw aanvraag word dan ook pas in behandeling genomen als we uw paspoort ontvangen hebben.

2. Er wordt gevraagd wanneer de aankomstdatum in Egypte is, wat als deze datum niet overheen komt met de exacte aankomstdatum?

De aankomstdatum die u opgeeft bij het aanvragen van een visum is geen harde datum voor aankomst. We raden u wel aan om een realistische schatting te maken wanneer u verwacht in Egypte aan te komen, dit omdat een visum vaak maar beperkt geldig is.

3. Mijn aanvraag voor het visum Egypte is geweigerd, wat nu?

Het kan wel eens voorkomen dat een visum aanvraag geweigerd word. Zodra deze geweigerd word kunnen we u helaas niet verder helpen. Wel kunt u dan zelf contact opnemen met de ambassade van Egypte om een toelichting te krijgen, en of er nog mogelijkheden zijn. Wij kunnen u hier natuurlijk nog wel mee op weg helpen en voorzien van advies waar mogelijk.

4. Maakt het uit met welke vliegmaatschappij ik vlieg?

Dit maakt helemaal niet uit. Een visum Egypte geeft u toegang tot het land Egypte, hoe u binnenkomt maakt niet uit. Of het nu per vliegtuig, auto of boot is.

5. Kan ik bij jullie ook een studentenvisum aanvragen?

Dit is op dit moment nog niet mogelijk. Met een toeristenvisum en een zakelijke visum kunt u in ieder geval niet studeren in Egypte. Een studentenvisum bestaat wel, maar hiervoor verwijzen we u door naar de Egyptische ambassade voor meer informatie over het aanvragen hiervan.

6. De kosten voor een visumaanvraag, hoe komen deze tot stand?

Een visumaanvraag bestaat uit 2 delen, namelijk de daadwerkelijke kosten van een visum en een service fee. Wij nemen namelijk heel wat zorgen voor u uit handen. Wij vullen namelijk voor u de officiële papieren in, gaan langs de ambassade voor de aanvraag van het visum etc. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt voor het aanvragen van een visum, want wij nemen deze zorg voor u uit handen.